hemresan?

Jag sitter och funderar och funderar  hur vi ska ta oss ner till Uppsala i början av augusti.
Tåg är uteslutet då vi har katten med oss och blir lite väl långt för henne att sitta i buren...

Så det står mellan flyg och hyrbil!
Flyg går ju fort och går bra att resa med katten. Men då är problemet att vi har ingen kattlåda(där hon kan gå på toa) Och blir lite jobbigt när man kommer hem för henne.

Hyrbil, då kan vi ha med oss allt på en gång och underlättar på alla sätt och vis, katten kan gå på toa när vi stannar för att fika och äta och så. Och kan ta med oss allt, behöver inte oroa oss över övervikt och sånt. Kan köpa allt till katten här i skellefteå. Men kan bli dyrt att köra.

Så vilket är bättre? Har ni nå förslag?

Kommentarer
Postat av: sus

Singla slant ^^

2008-07-09 @ 14:21:28
URL: http://edwardd.blogg.se/
Postat av: Sara

alltså att åka tåg är inte ett problem med katt! Har åkt med andra som haft katt med sig. man får sitta i en djurkupé där man kan ha katten klättrandes runt utanför buren om man har den i band. Dock så kan det ju finnas andra djur i samma kupé så om katten är dörädd för hundar tex då kanske den blir lite rädd.

Sen så är katter ganska bra på att hålla sig så flyg kommer säkerligen gå jättebra det också. Ha en tjock filt med en plast längst under så att om hon skulle kissa så är det inte hela världen.

Jag kan tänka mig att er idé att katten ska kissa mm när ni stannar för att fika är rätt lönlös. Katter är inte djur som gör ngt på beställning som en hund gör, speciellt inte när den är i en ovan miljö för då brukar dom bara vilja undersöka allt. Dessutom är rastplatser inte speciellt lugna utan bilar kör hela tiden förbi på den intilliggande vägen och det finns en risk att katten blir rätt rädd och stressad om ni tar ut den på en rastplats. Få katter är vana vid bilar nämligen...



Puss!

2008-07-09 @ 21:29:06
URL: http://silverpingla.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha det kan jag förstå! Det är ju mkt att släpa på!

2008-07-10 @ 19:44:16
URL: http://silverpingla.blogg.se/

Kommentera gärna här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0