Valborgs imorron

Jag är jätte peppad! Badtunna, bastu, god mat och riktigt trevligt sällskap!
Ska bli riktigt najs!
Sen så ska vi dessutom hämta vår soffa imorron som vi ska ha till vår framtida lägenhet. Blir bra oxå, vars vi nu ska ha den? :P

Var minut

Var minut, var sekund utan dig gör det ont
Natt och dag, går vi runt bägge två söker svar.
Av den kärlek som vi haft
Varje blick, ger mig hopp önskar du kunde va..
Här hos mig!
Var minut...


Beskriver rätt bra hur jag känner nu..

vänner

Tur man har bra vänner som alltid finns där för en. Det är guld värt!

=(

Livet har sina uppgångar och nergångar. Det är som en kurva, den går upp och ner, precis som livet. Just nu är det en riktigt nedåtgång. Känns som jag står vid ett stup. Hoppas att jag inte behöver falla. Jag hoppas att det löser sig, annars vet jag inte vad jag gör...

image21

Valborgs tankar.

Jag och sus har suttit å funderat på vad vi ska göra på valborgs. Vi är nog inne på att vara hemma hos nån där vi kan typ grilla och göra andra saker. Guld värt skulle vara med badtunna eller dylikt. Hoppas det finns nånstans där vi kan vara. Vi ör inte så impade av Skellefteå på valborgs! Dessutom är det bara 16 åringar som är ute, hur kul känns det. Känns mkt roligare att mysa med vännerna privat nån stans!


Samma igen

Jepp det blev likadant som igår, förutom det där med att vara fyllechaffis!

Tjejkvällen blev inställd, S var tyvärr tvungen att jobba och då hade vi ingenstans att vara, sen blev vi för lite folk. Får ta det en annan helg när alla tjejer är hemma och kan! :)

Men iaf så lyser min pojkvän med sin frånvaro, känns trist att hela helgen blev jätte tråkig. Inget att göra varken fredag eller lördag kväll. Vad tråkig jag känner mig. Hela helgen bara sitta och uggla =S
Mange är och har kul med sitt spelande, E sitter på en buss hem och de andra är antingen borta eller har andra roliga saker för sig. Och här sitter jag å tycker lagom synd om mig själv.
Funderar på att fara ner å hyra en film, käka lite popcorn och bara tråka mig.

Har laddat ner lite nya roliga låtar och försökte mig på ett försök att hitta min tatuering. Det gick inge vidare alls.
Nu sitter jag istället och drömmer mig bort utomlands. Åh vad jag vill!

Näe nu blir det en promenad till Alba tror jag, hoppas att jag hittar en bra film att se!

Fredag och fyllechaffis!

Jag har en sån där riktigt trist fredag, jag sitter hemma och gör ingenting. Det hjälper i och för sig att jag har fått låna Manges bärbara dator. :)
Det enda jag gör ikväll är att småäta lite chips, sitter och ser på tv:n samtidigt som jag försöker sitta och skriva på datorn här, går väl lite så där halvbra.

Snart ska jag fara å skjutsa mina föräldrar till stan för de har tänkt gå ut. Så kul är min fredag!

Och tyvärr så blev det inget av tjejkvällen imorron, det kändes lite trist, var det enda jag såg framemot i helgen. Får väl se vad det blir istället. Bara inte en till sån här kväll...

Vikarie?

Att vara vikarie har ju sina fördelar och nackdelar.
Våra chefer och den ordinarie personalen tror att man alltid kan jobba. Det är som om de tror att vi sitter och väntar på att vi ska få jobba, att vi inte planerar något annat att göra så att alltid kan jobba. De tar för givet att om vi har valt att jobba en dag, säg en kortdag, att vi sen kan fortsätta jobba hela dagen, eller iaf ett par extra timmar. Utan att fråga oss. Vi lever tydligen för att jobba?!? Sen får man ofta som vikarie upprepande vårdtagare som antingen är fysiskt eller psykiskt tunga att hantera. Det är som ett återkommande mönster för oss alla vikarier. Kul, nja. Tur att vi säger ifrån iaf. Längtar till sommaren då jag kommer vara den enda vikarien som har vana att vara där, kommer troligen då få mer varierande arbete. Känns skönt!

Men det finns förstås fördelar med att vara vikarie. Man kan helt och hållet välja när man vill jobba, hur mkt pengar man kan tjäna o.s.v. Om man vågar säga ifrån att man inte kan jobba just den dagen vill säga. Man lär sig få lite skinn på näsan efter ett tag. Men man blir fortfarande irriterad ibland.


Trevliga överraskningar!

Idag har varit en bra dag, jag får igen 3000:- från skatten :) Sen insåg jag att jag har kört så pass mkt till jobbet att jag kommer få lite ersättning för det med! Kändes riktigt bra! Blir lagom så där till midsommar!

Sen så har vi fått en soffa till vår framtida lägenhet! =) Det är inte mkt som måste inhandlas nu till lägenheten. Bara ett litet bord å några stolar, och en TV förstås ;)
Mange har dessutom köpt sig en bärbar dator idag, ska inte säga vad den kostade för det var mkt! Men den är riktigt fin, han kommer nog att sitta å pyssla på med den hela kvällen. Men det kan han gott få göra, för jag får ju använda den sen oxå om jag vill!=) Då har vi en dator till lägenheten sen oxå! Riktigt najs!

Körde High and Low idag på friskvårds, var längesen jag körde ett sånt jobbigt pass, fick mjölksyra i benen efter ett tag. Kändes skönt när det passet var avklarat. Tyvärr så var aerobicsen inställd idag. Var så himla sugen på aerobics, var ett ttag sen nu. Men imororn blir det att köra aerobics. Can't wait for it.

Ikväll blir det uppesittar kväll till kvart i tre då jag ska skjutsa min lillasyster till bussen som ska ta hennes klass till rumänien. Så då ser man inte henne på två veckor typ.
Och bästa vännen befinner sig i Paris nu. Varför ska alla resa bort nu, jag vill oxå utomlands. Skulle vara så skönt att få fara utomlands en vecka innan allt sommarjobb och sen allt pluggande börjar. Får se om jag å Mange bestämmer oss för att dra en sväng till Medelhavet. Jag hoppas det!

Sen vankas det kanske tjejfest på lördag. Ska se vilka som är på för det. Skulle vara riktigt najs! =)

image18

Jag vill, jag vill, jag vill!


Sova?

Klockan är nu kvart i tolv på kvällen/natten, (vad man nu ska kalla det) och jag borde egentligen ligga och sova. Om sex timmar ska jag stiga upp igen och jobba. Känns tungt men nu när jag inte har en pojkvän som såger åt mig att gå och sova så... Blir alltid så konstigt för mig när jag har varit ledig, har alldeles för sena vanor när jag är ledig. Men kan oxå bero på min pojkvän som också är nattmänniska. Han är verkligen ingen morgonmänniska. Det är alltid jag som väcker honom. Han är en riktig sömntuta. =P

Idag skulle jag egentligen ha varit å tränat. Hade t.o.m. införskaffat mig ett par nya träningsskor som jag behöver. Men det blev inte, jag och Mange var och bowlade med Sus och Ante, och jag måste få säga att jag var bäst! Att tjejen alltid ska kicka killarna, fick 156 poäng och de var minst 30 poäng under. Så lite kredit till mig själv. Iaf så efter det blev det pizza hemma hos Sus istället för träningen. Kanske inte bäst att skippa aerobics för pizza, men det kändes roligare just då =P. Men för att kompensera för pizzan och träninsskippandet så tog jag och M med oss hundarna ut på en promenad. Kändes skönt att få röra lite på sig iaf.

Sen vankas det partaj på lördag, planerat lite inför det, det ska bli najs =) Sen så ska jag göra goda frozen drinkar har jag tänkt! Det var länge sen, sist var på Mallis!

image17



Ledig dag

Igår var inte min turdag, skulle upp och jobba på morgonen så jag hade det rätt stressigt på morgonen. Jag är en sådan person som bara stiger upp och slänger i mig nåt att äta sen så far jag. Det tar typ en kvart för mig från det att jag vaknar till det att jag far. Jag prioriterar sömnen.
Iaf så skulle jag dra igen toadörren då jag totalt klämde min tumme. Det gjorde hyfsat ont kan jag ju säga. Så jag kände mig rätt handikappad igår på jobbet när jag inte kunde använda min högra tumme. Kunde inte skriva eller nåt. Det var rätt jobbigt :S De på jobbet tyckte att jag skulle begära hemtjänst så nån kunde hjälpa mig :P

Var egentligen meningen att vi skulle på branch igår kväll men efter att ha jobbat heeeela helgen kände jag mig inte riktigt jätte peppad på att festa igår. Så vi struntade i det å for till Sus å Ante och såg nån skum film. Men det var faktiskt trevligt, kändes skönt för mig iaf att bara ta det lugnt eftersom jag varit igång hela helgen.
Men jag ska inte klaga alls, det har gått bra att jobba, å det är mkt roligare att jobba när det är vikarier där som man har nåt att prata med iaf! Sen så har det ju varit stor helg så jag har tjänat riktigt bra med cash denna helg!

Borde kanske uppdatera hur veckan har varit. Det har varit jobb jobb på tisdag och onsdag. Torsdag tog jag det lugnt och sen som sagt jobbar helg.
I fredags så var min kära pojkvän på lan och nördade sig. Själv så var man hemma å träffade sin närmaste vän Emelie, vi såg en sån där tjejfilm som min pojkvän skulle ha sagt. Det var riktigt najs faktiskt. =)
Sen på lördag så kom min pojkvän hem efter ett dygn med spelande och endast 2 timmars sömn. Vi gjorde inte alls så mkt eftersom han var så trött. Men på kvällen for vi till Emelie och käkade pizza och såg the departed. Kvällen slutade även med att Emelie å Mange hade gräddkrig. haha!

I veckan blir det inte mkt jobb, vilket känns skönt. Måste ta tag i matten nu så att jag kan göra klart den och klara mitt VG så jag kan ta mig in på lärarlinjen sen! Måste ta mig in! Annars vet jag inte vad jag ska göra i höst, vägrar att fortsätta jobba. Nu vill jag börja plugga igen!

Nu är Emelie på väg till Hemavan, det är fusk. För sen far hon till Paris. Jag vill oxå utomlands! Hoppas hon har det bra iaf!

Bäst just nu: Snow patrol - Chasing cars


image15

I sån stil vill jag ha min tatuering!

Funderingar

Jag har insett att jag kanske inte alltid är bäst på att stava :P Eller jag skriver för fort, så om det står lite konstigt ibland är det för att jag missat att jag skrivit fel :P

Idag har vi firat Stina som fyllde 20 år igår! Grattis till dig Stina! Hon fick massa paket och vi lagade mat åt henne. Var riktigt najs, sen så tror jag att sockerrusher gör Emelie å Stina mer avslappnande och roliga än vad alkohol gör ;) Blir ju billigare iaf!

Jobb hela veckan iaf, känns inte så peppande, men man är ju snål och vill ha pengar så då får man stå sitt kast, det går alltid bra när man är där. Men det är när man måste stiga upp och fara och jobba som det känns så himla jobbigt, är inte jobbigt när man är där alls, då går ju tiden rätt fort. Vilket är väldigt skönt.

Ser tyvärr inte fram emot imorron, blir jobb 8-17, sen hem å käka sen träna sen jobba igen, fast på Nova, från 22.00. Känns rätt segt ändå, som tur är så är jag ledig på torsdag så att jag kan vila upp mig inför jobbar helg. Hoppas det kommer lite folk till Nova imorron. Kommer säkert inte vara det å då bir det så himla segt. Men.

Jag har nog insett att alla killar är lite spelberonde. Alla killar spelar, å de Älskar att prata med varandra om det! Inte så kul för oss tjejer som har dessa killar som pojkvänner. Ni håller säkert med mig ni som har en pojkvän som jag har. Han tycker om att spela, sen vill han gärna prata om det, antingen med mig eller med sina vänner. Det tycker jag är helt okej, så länge han inte väljer datorn framför mig. Och jag tror inte att min pojkvän kommer att göra det, hoppas jag iaf.

RSS 2.0