Hej ekonomi

Jaha då har man satt sin fot inne på ekonomikum oxå, dags för Emma att lära sig lite om ekonomi verkar det som. Får vi se hur mycket det blir, men det här halvåret ska man då klara av tror jag. Är rätt intressant oxå och än så länge känns det mesta bekant.

Vi trodde alla i vår klass att det skulle bli lite halvslappt iaf första veckan. Men inte det inte, tills imorron ska vi ha gjort 3 uppgifter inför ett seminarium som vi ska ha på fredag då vi ska redovisa det vi gjort. Det är inte 3 små uppgifter heller, det är på 8 kapitel i en bok (av 12 kapitel) + att vi ska analysera hur ett företag marknadsför sig självt. Så har varit på skolan halva dagen idag och kämpat med min grupp för att få ihop de sidor som ska göras. Men vi blev inte alls klara så blir att fortsätta imorron... Men sen blir det en ledig dag på torsdag iaf, sköööönt!

Kan behöva lära mig lite om ekonomi för just nu är inte min ekonomi god, kan man aldrig få veta när man får sitt bidrag??

Januari = april?!

Det känns helt fel, vi lämnar skellefteå med 3 dm snö och minus 10 typ. Och vad kommer vi fram till?
Jo våren! Ingen snö, strålande sol och 7 plusgrader!

Sen när är det April i Januari?

Just ja, lite bilder från veckan som gått ;)

Annandagen!


   

Nyårs

     


   

   



Tyvärr har jag ingen bra bild på min tatuering än, ska föröka fixa det, men ni kanske ser lite grann på denna bild.


Måndag den 14:e = Uppsala

Jepp idag blev det resande tillbaka till Uppsala. Så nu sitter jag hemma i min lägenhet igen. Känns både skönt och lite trist att lämna vännerna i Skeå. Men snart kommer iaf Sanna och Petter ner, så vi blir inte ensamma så länge =)

Våra 3 ½ veckor i Skellefteå var händelserika och roliga! Är så himla kul att komma hem till skellefteå när man har varit borta därifrån ett bra tag! Då är Skell mycket bättre än tidigare!
Det som händer var iaf:

21 December: Lilla Julafton at sanna och petters place! Mycket roligt! Julklappsleken körde vi och det var riktigt kul!
24 December: Stressig julafton först hemma hos Manges föräldrar för att sedan fortsätta hemma hos mina föräldrar. Kul att träffa kusinerna, var mycket länge sedan. Blev lite roliga spel och så, kunde nog inte skrattat mer tror jag!
26 December: Annandagen, blev förfest hos Susidus, fick träffa Sara och Berggren där och det var verkligen roligt! De träffar man så himla sällan så det var kanon! Sen ut på Station 8, en jäkla massa folk var det ute men det var kul för man träffade en massa som man kände! =)
31 December: Nyårsafton firades ute i skogen i rönnbäcken (inte på golfbanan) utan hemma hos Sus föräldrars hus. Mycket trevligt, god mat, fint klädda människor och en massa guitar hero och dansmatta. Sen ska vi ju inte glömma en viss person som inte kunde vara tyst när hon skulle sova ;)
5 Januari: Ante fyllde 21 år, det firades med 2 tårtor som jag och Mange slängt ihop ;) Lite spel med andra ord och utgång på Balzac! Vart en riktigt trevlig kväll ändå! Men shit, nu känns det som vi börjar bli gamla, 21 år, dags att börja planera livet?!
9 Januari: Vi beställde lite gó mat hem till Sus från lilla kina och sedan blev det lite dansmatta och med andra ord igen. Jag och Sus ägde ännu en gång (vi gjorde även det på Antes födelsedag ;)) Sedan blev det lite bowling då Stina och Arvid joinade oss. Riktigt kul och Stina var helt sjukt bra på att kopiera Arvid ;p

Sen har det hänt en massa annat oxå, haft trevliga kvällar med min bästa vän Emelie, vi åt en mycket god middag i lördags och snackade om allt mellan himmel och jord under kvällen. Mycket nice. Och snart far ni till Thai, jag är inte avis, onej! ;)

Träffat mina andra goda vänner oxå, bara synd att Veronika inte var hemma, då hade det varit ännu bättre hemma!

Ses när ni kommer hit vänner! ;)

Nytt år

jag vet att jag har varit sämst på att skriva här i bloggen. Men har haft så mycket för mig här hemma i skellefteå och ännu mer har jag att göra de sista dagarna här hemma i norr.

Min kamera fungerar inte längre så jag kan inte lägga upp nå bilder just nu på min tatuering, annandagen, nyårs osv. Men det kommer! Håller på att få lite bilder av mina fina vänner! Så snart kommer de! :)

Det som kommer hända de närmstkommande dagarna är:

Fredag: Träffa mamsen och papsen (blir sista dagen) Sen bio ikväll!
Lördag: Emelie har planerat en helkväll för oss, blir riktigt najs!
Söndag: PACKA, ( jag vet itne hur vi ska få med oss allt hem?!?) och middag hemma hos Manges föräldrar.
Måndag: Hemresa till Uppis igen!

Kommer en uppdatering när vi är hemma igen på vad som hänt under tiden i Skellefteå, så ni får hålla er tills dess ;)

Puss & Kram

RSS 2.0