Städdag...

Jag skippade morgonprommisen för det regnade.. vill inte bli sjuk heller!
Så det blev en städdag istället, fast jag har inte kommit så långt än, än så länge har jag bara diskat bort och så i köket. Men ska fortsätta snart, är ingen höjdare att städa, men ibland måste det göras..

image128

Jul!

Idag hörde Mange sig för om när han börjar om skolan riktigt. Det visade sig att han inte börjar om förrän typ den 21:a januari så vi har insett att vi kan ju faktiskt stanna i skellefteå lite längre.

Så det blir att boka om resan sen, så vi är nog hemma typ 2 extra veckor! Så blir i så fall hemma typ en månad?

Vad tycks? =)


Tillbaka i Uppsala

Tillbaka till Mange, tillbaka till verkligheten. Back to buisness. Nu är det slut på att vara lat och dags att fortsätta med träningen! Nu är jag frisk och bättre så det är bara att ta i med hårdhandskarna. Ska snart ge mig ut på en långpromenad. Är strålande fint väder ute så känns skönt att ta sig ut faktiskt! Jag längtar till och med!

Hemma igen i uppsala iaf, jätte skönt att komma hem till Mange, jag har saknat han! Men jag hade en jäkligt trevlig vecka hemma i Skellefteå. Här är lite av vad som hann göras.

* Stan med Verro :)
* Kvällar med Emelie!
* Stan igen med brudarna.
* Tjejkväll, mat på wok n roll, och massa snack hemma hos sus!
* Tjejfest!
* Återbesök på min gamla skola
* Slappardagar hemma med familjen!

Så en mycket bra vecka, men kommer bli ännu bättre när jag kommer hem om tre och en halv vecka igen!


Nyårs

Jag hoppas verkligen att det blir vad vi planerat på nyårs, det skulle vara så himla kul faktiskt! Skönt att komma bort från stan oxå och då slipper man oinbjudna gäster. Men hoppas ändå att det blir mycket folk! Skulle verkligen vara jätte nice, så jag hoppas sus att du styr upp det ;)

Tjejfest

Jag tror inte att man ska lämna förfesten! Det är bara onödigt! Man har alltid roligast på förfesten och det är alltid nånting som händer ute som gör att det inte fortsätter vara lika kul av nån anledning...
Jag har verkligen världens bästa tjejkompisar! Ni betyder så mycket för mig och vi har alltid jätte kul tillsammans och man känner att man kan verkligen lite på er! Så tack för igår kväll! Det var jätte kul! =)

Jag är sämst förresten, jag som hade tänkt ta massa kort under kvällen och så lyckades jag inte ens ta ett endaste litet kort! Jag är sämst helt enkelt!


Tjejkväll

Ikväll blev det kinamat på wok n roll med tjejerna =) Sedan lite tjejsnack hemma hos sus!
Jätte trevligt verkligen, känns skönt att få vara med sina bästa vänner och bara prata och prata. Dessutom att få vara med tjejer, har varit lite dåligt med sånt. Hänger ju mest bara med alla killarna nere i uppsala, och det är jätte kul det med men det är inte samma sak som att vara med mina tjejer! Ni är bäst helt enkelt!

Pepp på tjejfesten på lördag! :D

Kan det aldrig sluta?

Snälla?

Hemma igen!

Jepp, nu sitter jag hemma i skelleftehamn och är rätt trött efter allt resande idag måste jag ju säga!
Men det är bara att ni hör av er om ni vill göra nåt, är ledig hela tiden, nästan ;)

Dag 5 och 6

De här dagarna har minst sagt varit omtumlande för min del, rätt jobbiga. Men jag hoppas att de löser sig till imorron! Det måste det nästan göra, jag har inte tid att fara en gång till på sjukhuset.

Har bokat om resan förresten åker hem på tisdagmorgon istället och stannar till på måndag. Så blir hela 6 dagar hemma! =) Ska bli skönt att få komma hem! Träffa vännerna och få vara med familjen! Jag längtar!

Dag 4

Idag har jag varit riktigt duktig, gick till gymmet, tog ca en halvtimme, var på gymmet drygt en timme, sen gång hem + förbi affären tog ca 50 minuter! Så jag tycker jag har varit riktigt duktig idag! Mina ben var rätt trötta när jag kom hem däremot!

Ikväll blev det bio för mig och Mange. 1408 såg vi. Den var läskig, kanske inte den bästa jag sett men den duger!


image127


En typisk stephen king film, mycket mystik och lämnar vissa saker åt ens egen fantasi.

Dag 3

Jajemän, lat blev jag igår, det är sånt som händer, men blev lite mer än en timme på dansmattan iaf. Så lite träning fick jag iaf.

Igår kväll blev det lite knas, både jag och mange ligger i en liten nedgång just nu så just nu är det lite jobbigt. Han har jätte långa dagar på skolan och mycket att göra och jag har ingenting att göra. Jag är ensam på dagarna, längtar efter att han kommer hem där strax efter fem så jag får vara med han, men kvällen slutar ändå med att jag är själv igen (fast ändå inte). Svårt att förklara men blev lite knas igår iaf. Men bättre idag.

Idag ska jag iaf vara duktig och städa lite, sen vid halv tre ska jag gå till stallet och köra en timme sculp var tanken. Blir det inte sculp så blir det gym och sen gå hem igen. (Tar drygt en halvtimme att gå till träningen). Så det blir nog rätt najs!

Dag 2

Jag skrev inget igår om mitt nya liv, men det blev lite över en timme på gymmet iaf ;)

Jag har insett att det är ganska skönt med långpromenader! Man blir mycket piggare och jag blir iaf på bättre humör av att få röra på mig. Speciellt denna vecka! Blev lite mer än en timmes promenad idag iaf, blir nog lite dansmatta senare oxå för att röra på mig lite till! Jag gillar det, jag blir på bättre humör när jag tränar helt enkelt. Så jag tipsar er om att ta en långpromenad, det är skönt!
Det gäller bara att ta sig från sin sköna plats i soffan eller vid datorn och göra det. Man mår mycket bättre!


Skopunkten!

I söndags sa vi hejdå till Veronika och drog en sväng på stan, jag och Mange var i stort behov av nya skor eftersom bådas var trasiga och läckte in snö och vatten=/


image124

Himla sköna var dom och varma! Blir perfekt i vinter!


Ny vecka, nytt liv?

Jag har fått en uppmaning om att jag måste bli bättre på skriva i min blogg. Så nu ska jag göra ett försök till att bli bättre! ;)

Helgen har varit hel kanon (nästan iaf) Veronika har varit här i några dagar och så kom Stina hit i lördags och då blev det festande med utgång på lotus (än en gång) Men denna gång var det faktiskt drag och det blev kul! Haha och kvällen slutade utan en viss person ;)

Men nu har jag iaf bestämt mig för att påbörja mitt nya liv, jag ska gå ut och gå varje dag (om det inte regnar) Plus att dra mig till gymmet rätt ofta, sen har jag ju dansmattan hemma jag kan träna på oxå! Så nu gäller det att komma i form, nu när jag har tid! Så bäst att passa på!

hem hem resa!

Jajemän! Nu är det bestämt bokat och klart! Den 22:a november sticker jag hem, hem i några dagar =)
Hem till lilla skellefteå! =)

Jag längtar efter mina närmaste vänner, min familj, mina katter, bara hem! så ska bli skönt att få fara hem ett par dagar och ha kul=)

  

Jag är rätt lättroad

Regler
1. Sätt din musikspelare på shuffle
2. Tryck nästa för varje fråga
3. Använd titeln på sången som svar även om de är helt konstigt.

1. Hur mår du idag?
Love of my life


2. Kommer du komma långt i livet?
I write sins not tragedies


3. Hur ser dina vänner på dig?

 The wind benath my wings

4. Kommer du att gifta dig?
Thats my goal

5. Vilket är ditt livs temasång?
Summer love

6. Vilken är ditt livs historia?
From yesterday

7. Hur var skolan?
when the children cry

8. Hur kan du fortsätta i livet?
 Beautiful liar

9. Hur kommer morgondagen att se ut?
 Giftig

10. Vad är det bästa med dina vänner?
 Beautiful girls

11. Vad kommer hända nästa vecka?
the best of times

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Miracle

13. Hur går ditt liv?
 Joyride

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
 to be with you

15. Hur ser världen på dig?
true beliver

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
 Smile like you mean it

17. Vad tänker dina vänner om dig egentligen?
hate that i love you

18. Vilken sång beskriver den personen du är attraherad av?
 fell in love with an alien

19. Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen?
 more

20. Har du en mörk hemlighet?
 face down

21. Trånar människor efter dig i hemlighet?
it dont make any diffrent to me

22. Hur kan du göra dig själv glad?
best of me

23. Kommer du att få barn?

Ballroom blitz

24. Vad är goda råd för dig?
Love is wicked


25. Hur kommer du att bli ihågkommen?
about you now

26. Vilken är din dags sång?
high enough


Det snöar!

Det gör det faktiskt! natten mot den 3:e november och 4+ grader och det snöar! En massa dessutom! Det har tom lagt sig på marken! Nuuu kommer vintern?
Troligen så smälter det bort imorron men ändå :P

Då var det gjort..

Ingen mer skola nu! Igår lämnade jag in att jag slutar på skolan...
Känns lite tomt faktiskt, började just bli kul att vara där!

Men första dagen på mitt nya liv idag då! Blir gymmet lite senare idag och förhoppningsvis så kommer ante och sus hit i kväll,  :D

RSS 2.0